Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

TOP 5 - Výber najpredávanejších Blanco granitových drezov

Kuchynský granitový drez je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú atraktívny dizajn, ktorý dokáže poskytnúť univerzálnu a praktickú funkcionalitu pre ich kuchyňu.

V tomto blogovom článku si predstavíme výber najpredávanejších granitových drezov od nemeckého výrobcu Blanco.

5. Kuchynský granitový drez Blanco Etagon 6

Granitový drez Blanco Etagon 6 kombinuje prvky moderného dizajnu ako sú ostré hrany, praktickosť a funkčnosť zároveň. Vďaka svojim ostrým hranám a minimalistickému dizajnu bude tento granitový drez skutočnou ozdobou každej modernej a luxusnej kuchyne.

Objemná vanička s hĺbkou až 22 cm zasa zaručuje dostatočný komfort pri umývaní väčších hrncov alebo plechov na pečenie. Drez je dostupný vo viacerých farbách a súčasťou balenia sú aj praktické posuvné kolajničky s rôznymi funkciami využitia.

granitovy-drez-blanco-etagon-6-s-cierna

Zobraziť drez Blanco Etagon 6 - s posuvnými koľajničkami >>>

 

4. Kuchynský granitový drez Blanco Zia XL 6 S

Ak disponujete veľkou kuchyňou a hľadáte rozmerný elegantný granitový drez s XL vaničkou a priestrannou odkladacou plochou, Blanco Zia XL 6 S je model, ktorý vás určite osloví. Je dostupný vo viacerých farebných vyhotovenia a jeho čistý dizajn sa hodí do každého kuchynského štýlu.

Výhodou je aj jeho univerzálnosť a možnosť otočiť si ho podľa dispozičného riešenia vašej kuchynskej linky.

granitovy-drez-blanco-zia-xl-6-s-cierna

Zobraziť drez Blanco Zia XL 6 S >>>

 

3. Kuchynský granitový drez Blanco Legra 6

Naopak ak hľadáte praktický a kompaktný drez bez odkladacej plochy, Blanco Legra 6 by mohlo byť riešenie pre vás. Tento granitový drez disponuje jednou vaničkou a širokým priestorom pre osadenie kuchynskej batérie a príslušenstva, čo vám umožní prispôsobiť ho presne podľa vašich potrieb a preferencií.

Okrem toho je dostupný vo viacerých farebných vyhotoveniach, čo vám umožní zvoliť si farebný odtieň, ktorý najlepšie zapadá do dizajnu vašej kuchyne.

granitovy-drez-blanco-legra-6-cierna

Zobraziť drez Blanco Legra 6 >>>

 

2. Kuchynský granitový drez Blanco Legra 45 S

Podobne ako napríklad model Zia 5 S, je drez Blanco Legra 45 S kvalitný univerzálny granitový drez vhodný do každej kuchyne s dobrou cenou. Ponúka ale prepracovanejší dizajn a kompaktnejšie rozmery, vďaka čomu je možné ho inštalovať do kuchynskej skrinky so šírkou od 45 cm.

Kuchynský drez Blanco Legra 45 S je ideálnym riešením pre menšie kuchyne a pre všetkých, ktorí chcú mať aj napriek menším rozmerom k dispozícií drez s dostatočne veľkou a funkčnou odkladacou plochou.

granitovy-drez-blanco-legra-45-s-biela

Zobraziť drez Blanco Legra 45 S >>>

 

1. Kuchynský granitový drez Blanco Zia 5 S

Granitový drez Blanco Zia 5 S je drez vhodný do každej kuchyne, ktorá vás nikdy nesklame. Vďaka svojmu jednoduchému a vyváženému dizajnu, vysokej kvalite a dostupnej cene, sa jedná o napredávanejší kuchynský drez Blanco. Drez je obojstranný a je teda len na vás, či budete drez používať s vaničkou na pravej alebo ľavej strane.

granitovy-drez-blanco-zia-5-s

Zobraziť ponuku granitových drezov Blanco >>>