Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Kuchynské drezy a batérie Pyramis - kvalita, ktorú si môžete dovoliť

Značka PYRAMIS prináša do sveta kuchýň inovácie spojené s tradičnou kvalitou, vynikajúcim dizajnom a dostupnou cenou. Poďme spoločne preskúmať, prečo je Pyramis jedným z popredných výrobcov kuchynských produktov a prečo si zaslúži vašu pozornosť.

Spoznajte značku Pyramis

Pyramis je grécka nadnárodná spoločnosť založená v roku 1959. Za ten čas sa stala synonymom spoľahlivosti a profesionality v oblasti kuchynských produktov. S bohatou históriou a pôsobením vo viac než 82 krajinách sveta si získala pozíciu jedného z lídrov v odvetví. Ich odbornosť spočíva hlavne vo výrobe kuchynských drezov a batérií, pričom každý produkt nesie pečať kvality a precíznosti.

Pyramis dbá jednak na estetiku svojich produktov, tak sa zároveň snaží prinášať cenovo dostupné riešenia, ktoré zlepšujú praktickosť a funkčnosť každej kuchyne.

granitovy-drez-pyramis

Zobraziť ponuku granitových drezov Pyramis >>>

Kuchynské drezy a batérie Pyramis

Pri výbere kuchynských drezov je kvalita kľúčovým faktorom. Pyramis si zakladá na vysokých štandardoch výroby a kontroluje každý detail, aby zabezpečila optimálnu trvanlivosť a odolnosť svojich produktov.

Použitie najkvalitnejších materiálov a precízna výrobná technológia robia z Pyramis drezov a batérií investíciu do budúcnosti.

Kľúčové vlastnosti granitových drezov Pyramis:

  • Bezpečnosť - všetky drezy Pyramis majú prepad na ochranu pred vytopením vodou
  • Povrch - drezov z pyragranitu (Čo je pyrgranit?) je homogénny, bez pórov, čo zabraňuje hromadeniu baktérií, ktoré spôsobujú plesne, škvrny a zápach vo vašom dreze
  • Odolnosť - pyragranitové drezy nemenia farbu, ani keď prídu do kontaktu s chemickými čistiacimi prostriedkami pre domácnosť. Vyznačujú sa vysokou tepelnou odolnosťou (200 °C), odolnosťou voči nárazom a trvanlivosťou
  • Flexibilita - drezy Pyramis s odkvapom sú obojstranné, takže si môžete vybrať ich orientáciu podľa potreby a dizajnu vašej kuchyne
  • Certifikáty - postupy kontroly kvality spoločnosti Pyramis zaručujú, že produkty spĺňajú najnáročnejšie kvalitatívne normy týkajúce sa čistoty a hygieny

pyramis-drezy

Ekologicky zodpovedný

Pyramis nie je len o vytváraní výnimočných kuchynských produktov, ale aj o ochrane životného prostredia. Spoločnosť sa aktívne zaväzuje k ekologickej zodpovednosti vo všetkých aspektoch svojej výroby, od výberu materiálov až po logistiku.

Urobte z vašej kuchyne miesto plné elegancie, funkčnosti a štýlu s kuchynskými drezmi a batériami Pyramis. Získajte dôveru v kvalitu a pridajte do svojho domova prvok, ktorý odzrkadľuje váš štýl a vkus.

Zobraziť produkty Pyramis >>>