Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Rohové drezy - žiadna z núdze cnosť

Bojujete pri zariaďovaní kuchyne o každý centimeter? Spravte z problému výhodu a nedostatok miesta v kuchyni vyriešte praktickým aj moderným rohovým drezom.

Pri plánovaní kuchyne musíme nájsť miesto nielen pre spotrebiče, ale kvôli absencii komory často aj pre potraviny. Mnohokrát sa z ergonomického hľadiska najvhodnejším riešením javí kuchynská linka v tvare L, no niekedy je nutné riešiť zónu umývania v rohu. Toto riešenie veľa ľudí považuje za nevhodné, neergonomické či nevyhnutné, ale opak je pravdou.

V rohu kuchynskej linky sa bežne nepripravujú potraviny, nekrájame, nevaľkáme cesto na koláče a práve z tohto dôvodu môže nájsť rohový drez svoje uplatnenie práve v tomto „hluchom“ priestore kuchynskej linky.

granitovy-rohovy-drez


Navyše, do rohových spodných skriniek nie je možné umiestniť spotrebiče ako rúra, umývačka či chladnička. V prípade zabudovania rohového drezu do spodnej skrinky odporúčame umiestniť tzv. karusely, teda otočné police na hrnce a kuchynský pomocníkov, vďaka čomu využijete celú hĺbku rohovej skrinky, ale zároveň zachováte komfort práce ako s plnovýsuvnými zásuvkami.

Rohový drez sa stane akýmsi optickým centrom kuchynskej linky, a preto je vhodné dbať na jeho výber tak, aby sa stal doslova jej šperkom.

Zvoliť môžete univerzálny nerez alebo vsadiť na stále modernejší granit /silgranit, kameninu/. Pamätajte si, že v kombinácii s dizajnovo zladenou kuchynskou batériou dokážete vytvoriť doslova „créme de la créme“ vašej kuchyne.

nerezovy-rohovy-drez


Čo tak skúsiť kontrastnú čiernu kombináciu v bielej kuchyni? Alebo práve naopak minimalistické zladenie rovnakých farieb spolu s pracovnou doskou? Nie v každej domácnosti nájdete rohové drezy, preto využite túto príležitosť vo svoj prospech. Odlíšte sa od susedov a nahliadnite do našej ponuky rohových drezov.

Zobraziť ponuku rohových drezov >>>