Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Blanco novinky 2020: Nová čierna farba v predaji

Ako prví na Slovensku prinášame novinku od spoločnosti Blanco v dizajne kuchýň.

Spoločnosť Blanco pridáva čiernu farbu do svojho spektra farieb Silgranit CombiColours. Nie je to však obyčajná čierna farba ako by ste si mohli myslieť. Na vytvorenie tejto čiernej farby vyvinul odborník na farby úplne nový proces, ktorý zaručuje čistú, tmavú čiernu bez kamenistého akcentu.

Celá produktová rada Silgranit svojím novým čiernym povrchom otvára novú oblasť tvorivosti v dizajne kuchýň.

granitovy-drez-blanco-axia-iii-5-s-ciernaZobraziť ponuku čiernych granitových drezov >>>

Blanco antracit vs čierna farba

Ako prvá otázka vás možno napadne aký je teda hlavný rozdiel vo farbe Blanco antracit a čierna. Ten je v štruktúre farby, nakoľko antracitová farba v sebe nesie vlastnosti kameňa a má jebne trblietky po povrchu. Pokiaľ však preferujete čisto čiernu farbu novú farbu si zamilujete.

Nová čierna farba od spoločnosti Blanco poskytuje dostatok priestoru na vytvorenie jedinečného dizajnu vašej kuchyne. Nech už si vyberiete čokoľvek, Silgranit čierna je dôkazom odbornosti spoločnosti Blanco v oblasti farieb, ktorá vám umožňuje dotvoriť celkový vzhľad kuchyne podľa vašich predstáv.

granitova-bateria-blanco-linee-s-ciernaZobraziť ponuku čiernych granitových batérií >>>

Žiadne kompromisy nečakajte

Novinka  prevzala všetky výhody Silgranitových drezov Blanco ako sú napríklad odolnosť proti rozbitiu, poškriabaniu, vysokým teplotám a kyselinám. Vďaka špeciálnej technológii si zachováva farebnú stálosť pri priamom slnečnom žiarení. Dôležitým faktorom je aj jej hygienickosť a potravinová nezávadnosť.