Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

3 dôvody, prečo si vybrať chladničku Smeg v štýle 50-tych rokov

Keď sa spomenie značka Smeg, väčšina ľudí si hneď predstaví voľne stojacu chladničku v retro štýle 50-tych rokov. Na tom asi nie je nič prekvapivé, keďže práve táto ikonická chladnička sa krátko po uvedení na trh stala celosvetovo najúspešnejším predajným tovarom tejto talianskej firmy.

Ak aj vy milujete hravosť 50-tych rokov, retro chladničky Smeg si získajú vaše srdcia rovnako tak, ako si získali tie naše. Unikátny dizajn, svieže farby a nezameniteľný štýl nedefinujú chladničku Smeg 50´s Retro Style len ako ďalší kuchynský spotrebič, ale ako prvok nábytku s neobmedzeným potenciálom kreatívneho využitia aj mimo priestory kuchyne.

preco-si-vybrat-chladnicku-smeg-1

Chladnička Smeg 50’s Retro Style - ikona vo svete dizajnových spotrebičov

Počas rokov sa z retro chladničiek Smeg stali ikony mnohých kuchýň a aj napriek tomu do každej vnášajú pocit originality a individualizmuZaoblený dizajn pripomínajúci hravosť 50-tych rokov v kombinácií s modernými technológiami, funkčnosťoupraktickosťou je to, prečo sú dnes chladničky Smeg 50’s Retro Style tak vyhľadávané.

Smeg si dáva záležať a v minulosti vynaložil veľa úsilia, aby jeho produkty vyčnievali z davu. Jednou z hlavných priorít tejto značky je práve estetika a ani nezameniteľný nadčasový dizajn, ktorý všetci milujeme nevznikol náhodou. Je za tým tvrdá práca inžinierov, architektov a dizajnérov, ktorí neúnavne pracujú na vytváraní týchto jedinečných, funkčných a estetický príťažlivých kuchynských spotrebičov. Medzi nimi aj mená ako napríklad známy architekt Guido Canali alebo vplyvný dizajnér Marc Newson. Spotrebiče Smeg by sme teda pokojne mohli považovať za “umelecké diela“ zdobiace priestory našich domácností. 

retro-chladnicky-smegZobraziť ponuku chladničiek Smeg >>>

Vášeň pre dizajn

Smeg so svojou pridanou hodnotou sa profiluje skôr ako umelecká lifestylová značka, než tradičný výrobca kuchynských spotrebičov a tomu prispôsobuje aj svoje kolaborácie. Smeg pravidelne spolupracuje so svetovými dizajnérmi a v minulosti spolupracoval aj so spoločnosťami ako sú Disney, Peanuts, Fiat alebo prémiovou módnou značkou Dolce&Gabbana. Ak by ste na trhu kuchynských spotrebičov hľadali značku, ktorá si tak dáva záležať na dizajne ako Smeg, hľadali by ste veľmi dlho.

smeg-spotrebice-dolce-a-gabbana

Inovácie a najmodernejšie technológie

Aj keď nepochybne je hlavnou prioritou talianskej značky vzhľad, pokiaľ ide o Smeg nemala by sa zabudnúť spomenúť ani kvalita.

Chladničky Smeg sú vyrábané z kvalitných materiálov a disponujú všetkými vlastnosťami moderných chladničiek, ktoré by ste od prémiového produktu očakávali.

Inteligentné systémy ako Multiflow, Natural Plus Blu Light, No frost alebo Active Ion sa starajú o ideálne podmienky pre skladovanie potravín a ich dlhú čerstvosť. Priehradka Life Plus s teplotným rozsahom -2 - +3°C zasa skvele posúži na uschovanie potravín náchylnejších na pokazenie ako sú ryby, mäso alebo syry.

Smeg miluje detaily a teda aj také drobnosti ako sú profily sklenených políc a priehradok lemujú lesklé chrómové obloženia, inšpirované klasickým retro dizajnom 50-tych rokov. Praktické energeticky účinné LED pásy pozdĺž strán chladničky vám zase komfortne zabezpečia osvetlenie komplet celého vnútra.

Oplatí sa investovať do Smegu?

Záleží. Ak ste milovníkom kvalitného dizajnu, máte estetické cítenie ktoré chcete preniesť aj do svojej domácnosti a nevadí vám zaplatiť aj za exkluzivitu tejto značky, tak určite áno.

Chladnička Smeg je naozaj krásna a na rozdiel od iných módnych trendov, je na trhu už viac ako 30 rokov bez výraznejšej zmeny v dizajne, čo len odzrkadľuje jej nadčasovosť a jedinečnosť. 

Ak ale uvažujete viac ekonomicky a tradícia a exkluzivita pre vás nie je dôležitá, môžete sa pozrieť po lacnejších alternatívach.

Zobraziť ponuku chladničiek Smeg 50´s Retro Style >>>