Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Kuchynské štúdio - iné, než na aké ste zvyknutí

Hľadáte exkluzívnu kuchyňu od značkových výrobcov, no zároveň túžite po jedinečnosti? Naša ponuka zahŕňa renomované značky ako sú Decodom, Nobilia alebo Häcker, avšak s možnosťou individuálneho prispôsobenia, ktoré v bežných kuchynských štúdiách nenájdete.

Či už preferujete špeciálne riešenia presne podľa vašich predstáv, alebo si želáte niečo úplne originálne, u nás ste na správnom mieste. Vaša kuchyňa bude vyrobená s osobitnou starostlivosťou, z akéhokoľvek materiálu, v akomkoľvek tvare a prevedení, aby vyhovovala vašim najnáročnejším požiadavkám.

Osobitný prístup je pre nás dôležitý

Poznáte ten nepríjemný pociť, keď sa na vás pozerá zamestnanec, ktorý len čaká kedy pôjde z práce domov ? U nás je to úplne inak. Všetci sme spolumajitelia spoločnosti, a preto každému klientovi pristupujeme s úctou a starostlivosťou, ako k naozaj dôležitému partnerovi. S našimi klientmi často budujeme osobný vzťah a k ich interiéru pristupujeme s rovnakou starostlivosťou, akoby bol náš vlastný.

kuchyna-1

Profesionálne riešenie pre vás

Váš projekt bude v rukách skutočného profesionála. Naši interiéroví dizajnéri a architekti sú vybavení technickým vzdelaním a majú viac než 10 ročnú prax v oblasti projektovania kuchýň a interiérov.

kuchyna-2_1

Komplexný servis

Zážitok z vyššieho štandardu máte u nás na dosah. Pomôžeme vám s návrhom, poradenstvom a realizáciou kuchyne presne pre váš priestor. Bez ohľadu na to, či plánujete kuchyňu do bytu, domu alebo investičného objektu s obmedzeným rozpočtom, navrhneme pre vás to najideálnejšie riešenie. Každý projekt je pre nás jedinečný a pristupujeme k nemu individuálne, rešpektujúc jeho špecifiká.

kuchyna-3

O starú kuchyňu sa postaráme

Ak renovujete byt alebo ste kúpili staršiu nehnuteľnosť a potrebujete sa zbaviť starej kuchyne, máme pre vás riešenie. Postaráme sa o demontáž, odvoz a ekologickú likvidáciu starých kuchynských zariadení či spotrebičov. Zabudnite na starosti s odstránením starej kuchyne a nechajte to nás.

kuchyna-4

Potrebujete pomôcť so stavebnými úpravami? Žiadny problém!

Potrebujete pri realizácii kuchyne vodárske, elektrikárske alebo iné stavebné úpravy? S nami môžete mať všetko pod jednou strechou. Vďaka našim profesionálnym partnerom zabezpečíme kvalifikovaných majstrov, aby všetko prebehlo bez problémov. Od prekládky vodovodu cez výmenu elektrických rozvodov až po ďalšie úpravy nevyhnutné pre správnu inštaláciu novej kuchyne.

Kontakty

Rožňavská 1
R1 centrum
831 04 Bratislava

ahoj@mood.sk
0905 896 416

Rezervovať termín online >>>

loga