Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Blanco Novinky 2017 – farba muškát a nový typ odkvapu InFino

Aj rok 2017 sa nesie v znamení noviniek, trendových farieb a praktických dizajnových riešení od výrobcu Blanco.

Nová farba - Blanco muškát

Kolekcia farieb pre granitové drezy a batérie bola rozšírená o nový odtieň muškát. Táto farba je v poradí už desiatou v kolekcii farebných prevedení granitu od výrobcu Blanco. Pri jej vývoji sa dizajnéri spolu s vývojármi snažili o vytvorenie farebného prevedenia, ktoré bude použiteľné tak v moderných, ako aj klasických kuchyniach.

Inšpirácia farbou muškátového orecha nie je náhodná. Jedná sa o univerzálny odtieň, ktorý možno s ľahkosťou kombinovať s pracovnými doskami vo svetlých odtieňoch pre pridanie akcentu drezu v priestore. Zároveň je muškátový odtieň vhodným riešením pre pracovné dosky v drevenom prevedení, pričom spolu tvoria nevtieravý súlad v kuchynskom priestore.

blanco-muskat_1

Tak ako u ostatných granitových farieb aj v prípade muškátu boli spolu s drezmi do kolekcie pridané aj kuchynské batérie v muškátovej farbe. Vďaka tejto kombinácii máte možnosť vytvoriť v kuchyni jednoliaty farebný celok, ktorý bude pôsobiť harmonicky bez rušivých efektov.

Zobraziť ponuku granitových drezov Blanco >>>

Nový odtokový systém - Blanco InFino

Výraznou zmenou, ktorá obohatila ponuku drezov Blanco je uvedenie nového typu výpuste InFino.

Táto dizajnová výpusť so sitkom v imitácii nerezu sa vyznačuje hlavne tým, že v drezovej vaničke zostáva vždy v rovnakej výške či už v otvorenej, alebo uzavretej polohe. Vďaka jej sofistikovanej konštrukcii je možné využiť systém InFino tak v drezoch s excentrickým ovládaním ako aj bez neho.

Zároveň jej tvarové riešenie dovoľuje jednoduchú manipuláciu a čistenie a starostlivosť o hygienu v dreze. Navyše dizajnové prevedenie výpuste InFino eliminuje nutnosť použitia krytky Capflow, preto ani jej technické riešenie nedovoľuje kombináciu krytky Capflow s výpusťou typu InFino.