Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Ako nakupovať na e-shope bezpečnejšie než v kamennej predajni?

Niektorí z nás cítia stále nedôveru a strach z nákupu na e-shope. Pri kvalitných e-shopoch je táto obava zbytočná, dokonca častokrát získa zákazník väčšie výhody ako v kamennej predajni.

online-nakupovanie-1

Aké garancie serióznosti poskytujeme?

  1. Vďaka našej kvalite sme získali pozitívne hodnotienia zákazníkov na cenových porovnávačoch. Všetky obchodné a reklamačné podmienky sú častokrát v prospech zákazníka nad rámec požiadaviek zákonov.
  2. Bezpečnosť  najlepší certifikát bezpečnosti EV SSL, šifrovanie údajov, kvalitná platobná brána a plnenie požiadaviek GDPR je pre nás samozrejmosť. Vaše údaje a platby sú u nás v absolútnom bezpečí.
  3. Sme spoľahlivá slovenská firma. Naše záväzky vždy plníme v predstihu, nikdy sme nemali akýkoľvek záväzok po lehote splatnosti, platíme faktúry, dane, odvody, mzdy všetko vždy na čas ako švajčiarske hodinky. Sme názoru, že podnikať sa má transparentne, pravdivo a otvorene. 
  4. Predávame produkty, ktoré sú iba z oficiálnej distribúcie, preto nikdy nebudete mať problém s ich reklamáciou. Pre vybrané značky zabezpečujeme reklamačný servis zmluvným technikov priamo u zákazníka bez nutnosti zasielania reklamovaného tovaru.
  5. Na vybrané značky zabezpečujeme nielen záručný, ale aj pozáručný servis. Preto sa nemusíte obávať, že po uplynutí vašej záruky sa nepostaráme o pomoc s riešením problému.

Čo ponúkame navyše pre ešte väčší komfort pri nákupe?

Ak požadujete VIP starostlivosť, nadštandardný servis a podmienky, využite službu Nákup bez starostí.

Zakúpením služby Nákup bez starostí získava zákazník nasledovné benefity nad štandard bežných obchodných podmienok.

  1. Odstúpenie od zmluvy bez udania dôvodu až 30 dní od prevzatia tovaru
  2. Bezplatné vrátenie tovaru v prípade odstúpenia od zmluvy na náklady predávajúceho
  3. Garancia vrátenia peňazí 100 dní v prípade nerozbaleného tovaru

Podmienky služby Nákup bez starostí sú uvedené v Obchodných podmienkach a Reklamačnom poriadku a môžu si ju zakúpiť iba zákazníci – fyzické osoby nepodnikatelia.

Teraz exkluzívne ponúkame službu Nákup bez starostí bezplatne a automaticky pre všetkých zákazníkov, fyzické aj právnické osoby bez nutnosti zakúpenia služby. Využite limitovanú časom obmedzenú akciu na výhodný nákup s exkluzívnymi benefitmi, ktoré získate zadarmo.