Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Odpadkové koše – aby to v kuchyni nesmrdelo

Kuchyňa je živý organizmus, a preto sú odpad a smeti jeho neodmysliteľnou súčasťou. Ako predísť možnému zápachu a zabezpečiť dobrý hygienický štandard?

V kuchyni musí panovať systém, a to nielen kvôli praktickosti, ale najmä udržiavaniu hygieny. Aby vás odpadky neprekvapili už po príchode do kuchyne, elegantným riešením je vhodne zvolený zabudovaný košový systém na odpadky.

Zabudované odpadkové koše

známe aj ako košové systémy, alebo sortery, sú perfektným pomocníkom pri práci s odpadom. Vďaka jednoduchej možnosti triedenia odpadu je ich najlepším kamarátom životné prostredie, preto nielen že uľahčíte život sebe, ale zároveň pomôžete aj prírode.

blanco-kosove-systemy

Šírka skrinky pre košový systém

Predtým, ako sa pustíme do výberu toho správneho typu koša, musíme vedieť, do akej skrinky budeme košový systém inštalovať. Pri výbere košového systému sa musíme držať šírky kuchynskej skrinky. V našom e-shope nájdete odpadkové koše do skriniek šírky 30 – 90 cm

Koše do skrinky 30 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm, 90 cm

Typy košových systémov

Výsuvné koše

Výsuvné koše sú zabudovateľné do kuchynskej skrinky (plnovýsuv alebo do zásuvky).

Výsuvný košový systém môže fungovať buď ako plnovýsuv, teda je dodaný komplet aj s výsuvným mechanizmom, ktorý sa zabuduje do skrinky alebo pri modeloch s montážou do zásuvky, sa využíva už existujúca zásuvka s výsuvom do ktorej sa len jednoducho vloží odpadkový kôš.

vysuvne-odpadkove-kose-blanco

Zobraziť ponuku výsuvných odpadkových košov >>>

Koše na dvierka

Košový systém pre zabudovanie na dvierka sa montuje priamo na kuchynské dvierka, pričom je vhodný aj pre kazetové typy dvierok.

blanco-kose-na-dvierka

Zobraziť ponuku odpadkových košov na dvierka >>>

Koše do rohovej skrinky

Ak potrebujete ušetriť miesto v kuchyni, siahnite po odpadkovom koši, ktorý inštalujete do rohovej skrinky.

Zobraziť ponuku odpadkových košov do rohovej skrinky >>>

Montáž košového systému

Montáž odpadkového koša Blanco je naozaj jednoduchá. Pozrite si náš detailný videonávod ako na to:


Všetky 
odpadkové koše Blanco majú praktické nádoby na odpad z kvalitného plastu, ktoré sa ľahko vyberajú a čistia.

Pre modely rady Blanco Select je k dispozícii aj organizačný systém Blanco Orga, vďaka ktorému využijete miesto v skrinke na plno. Môžete ho využiť na uskladnenie saponátov, sáčkov do košov či iných pomocníkov do kuchyne.

Pomocou príslušenstva Blanco Movex - nožné ovládanie a Blanco Select Clip zvýšite ešte viac komfort používania odpadkových košov.

nozne-otvaranie-blanco-movex-a-select-clip

Chcete sa dozvedieť viac o produktoch, ktoré máme v ponuke nášho e-shopu? Pozrite si náš kompletný prehľad ponuky košových systémov a príslušenstva a určite si vyberiete svojho favorita.

Zobraziť ponuku odpadkových košov >>>