Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Nerezový drez – láska ktorá nehrdzavie

Nerezové drezy máme doma snáď všetci. Mohlo by sa zdať, že s týmto materiálom sa nič nové nedá vymyslieť, no opak je pravdou. Spoznajte moderné nerezové drezy.

Nerezové drezy majú mnohé nesporné výhody, pre ktoré sú stále populárnou voľbou v domácnosti. Ich univerzálnosť je nielen v jednoduchosti farebného zladenia s kuchynskou linkou, ale aj v možnosti použitia v každom dizajne, či sa jedná o modernú, klasickú, ale aj štýlovú kuchyňu. Univerzálnosť nerezu podčiarkuje aj fakt, že sa stal súčasťou prakticky všetkých kuchýň v reštauráciách, fastfoodoch ale aj exkluzívnych hoteloch a prevádzkach s dôrazom na vysokú mieru hygieny.

V poslednej dobe sa nerezové drezy stali aj dizajnovou záležitosťou. Ostré línie a hranaté tvary v minimalistickom poňatí získali mnohé ocenenia za dizajn. Ziskom cien ako Reddot design award, IF design award, či German design award sa stali drezy Blanco rady SteelArt špičkou na trhu v tomto segmente.

Moderný nerezový drez s oblúkovou batériou Blancokuchynský drez Blanco Andano 500-U + metalická batéria Blanco Culina-S Duo

Nerezové drezy sa ľahko kombinujú s kuchynskými batériami v nerezovom a chrómovom prevedení. Pre výber tej správnej si prezrite kompletnú ponuku metalických batérií.

Dôležitým parametrom pre kvalitu drezov je zloženie a hrúbka ocele, ktorá má vplyv na pevnosť, tuhosť a stálosť vzhľadu drezu po dlhodobom používaní. Naše drezy BLANCO sú vyrobené z nerezu vybraného na základe prísnych kritérií a nemeckej precíznosti pri výrobe.

Nerezové drezy môžu mať hladký povrch, ktorý je nenáročný na údržbu, alebo profilovaný povrch, ktorý je odolnejší voči škrabancom.

Nerezový kuchynský drez Blanco Etagon 500 IF/Akuchynský drez Blanco Etagon 500-U - s posuvnými koľajničkami + batéria Blanco Linus-S

Výhody nerezu

  • Najvyššia kvalita vďaka prísnej kontrole počas výroby drezu
  • Hygienický vďaka hladkému a bezpórovitému povrchu
  • Nehrdzavejúci materiál od prírody, cudzia hrdza sa dá ľahko odstrániť
  • Potravinovo nezávadný nakoľko neznehodnocuje chuť ani vzhľad potravín
  • Robustný, preto sa riad na ňom ľahko nerozbije, nárazy skôr stlmí
  • Odolný proti bežným v domácnosti používaným kyselinám a fľakom napr. od kávy, čaju, ovocia či zeleniny
  • Ľahký na údržbu si aj po desaťročiach zachováva svoju hodnotu a lesk
  • Odolný proti teplotám až do 300 stupňov C
  • Farebne stály nemení svoju farebnosť ani pri dlhom pôsobení slnka
  • Samouzdravujúci vďaka pasívnej vrstve, ktorá sa pôsobením kyslíka neustále obnovuje


Nerez je navyše aj ekologický materiál vďaka jeho 100% recyklovateľnosti. Preto pri voľbe tohto materiálu nielenže vsádzate na univerzálny produkt, ktorý vám bude dlho a dobre slúžiť, ale zároveň šetríte aj prírodu.

Nerezový kuchynský drez Blanco Lemis XL 6 S IF Companct s chrómovou batériou Linus-Skuchynský drez Blanco Lemis XL 6 S-IF Compact + batéria Blanco Linus-S 

Nerezový drez do kuchyne Blanco Tipo II 6 S
kuchynský drez Blanco Tipo II 6 S + batéria Blanco Wega II

kuchynsky-drez-blanco-lemis-45-s-if-nerez
kuchynský drez Blanco Lemis 45 S-IF + batéria Blanco Ambis-S

kuchynsky-drez-blanco-andano-xl-6-s-if-pravy-s-excentrom-a-miskou
kuchynský drez Blanco Andano XL 6 S-IF s miskou + batéria Blanco Culina-S

Zobraziť ponuku nerezových drezov >>>