Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Naše drezové batérie chránia vaše zdravie, spoľahnite sa

Drezová batéria musí nielen dobre vyzerať, ale aj spĺňať najprísnejšie požiadavky na hygienu na ochranu zdravia. Preto dbáme na to, aby sme vám ponúkali iba testované a kvalitné kuchynské batérie.

Batérie, ktoré nepodliehajú testom, môžu prekračovať hraničné hodnoty zdraviu škodlivých látok a tým ohrozovať zdravie človeka.

Preto si na výbere dodávateľov dávame záležať, čo v praxi znamená, že všetky naše kuchynské batérie sú bez výnimky testované nezávislými a renomovanými laboratóriami, ktoré garantujú ich vynikajúce hygienické vlastnosti.

drezove-baterie-a-ochrana-zdravia

Napríklad spoločnosť Blanco necháva svoje batérie dobrovoľne testovať podľa požiadaviek vyhlášky o pitnej vode v spoločnosti DVGW CERT GmbH (certifikované pracovisko Nemeckého združenia pre plyn a vodu e.v.).

Vďaka týmto medzinárodne uznávaným testom je spoločnosť Blanco držiteľom certifikátu DVGW, po vyhodnotení výsledkov testov inštitútmi LGA (Krajský priemyselný úrad) a TZW (Vedecké centrum pre vodu).

Snažíme sa, aby tieto prísne testy boli pre vás garanciou, že pri kúpe kuchynských batérii z ponuky budete vždy piť vodu bez cudzorodých zdraviu škodlivých častíc, ktoré sa uvoľňujú z nekvalitných batérií a vďaka tomu ochránite vlastné zdravie a zdravie vašich blízkych.

 

 

Zobraziť ponuku kuchynských drezových batérií >>>