Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Batérie s výsuvnou sprchou – naozaj sa dá sprchovať aj v kuchyni?

Často napúšťate väčšie nádoby, ktoré sa vám nezmestia do drezu, alebo robíte s veľkým objemom riadu? Výsuvná sprcha je praktickou funkciou kuchynských batérií a predĺženou rukou umývania.

Ak pri práci v kuchyni často bojujete s veľkými nádobami, zvážte batériu so sprchou, ktorá vašu prácu mimoriadne uľahčí.

Niektoré výsuvné sprchy majú dokonca funkciu prepínania medzi dvoma typmi prúdenia vody (klasický a sprškový prúd), čo využijete hlavne pri rozdielnych veľkostiach riadov alebo nádob.

kuchynska-bateria-so-sprchouZobraziť ponuku batérií so sprchou >>>

Aké sú hlavné výhody batérie so sprchou?

  • Umývanie ovocia a zeleniny – pokiaľ máte obyčajnú batériu bez výsuvnej sprchy, musíte potraviny držať a obracať v rukách, aby ste odstránili špinu alebo baktérie. Vďaka výsuvnej sprche si uľahčíte prácu a efekt bude omnoho lepší.
  • Viac vecí naraz – keďže umývanie riadu zahŕňa veľa činností, každá ruka sa hodí. Výhoda výsuvnej sprchy v tomto prípade je tá, že dokážete kontrolovať vodu jednou rukou a druhú využiť napr. na čistenie oškrabanie nečistôt z riadu.
  • Nemusíte byť obmedzovaný veľkosťou drezu – vďaka výsuvnej sprche sa viete dostať aj za rozmery drezu.Pri napĺňaní väčšej nádoby môže nastať problém, nezmestí do drezu. Vďaka výsuvnej sprche viete naplniť nádobu jednoducho aj mimo drezovej vaničky.
  • Na veľkosti nezáleží – vo väčšine prípadov v oblasti drezu nie je priestor na umývanie väčších plechov a nádob. Asi viete, aké vrásky vie vyčariť pripálený plech. Výsuvná sprcha bude šikovnou pomôckou, vďaka ktorej nebudete obmedzovaný rozmerom drezu.
  • Polievanie kvetov v kuchyni – pokiaľ pestujete v kuchyni kvetiny alebo čerstvé bylinky, určite oceníte tohto pomocníka. Pri niektorých typoch výsuvných spŕch viete regulovať aj prúd vody, čím zaručíte optimálny objem vody pre vaše rastliny.

baterie-so-sprchou

Podľa nášho názoru sa kuchynská batéria s výsuvnou sprchou hodí pre domácnosti, ktoré chcú využiť potenciál drezu v kuchyni naplno, ako aj pre tie domácnosti, ktoré nie sú vybavené umývačkou riadu.

Zobraziť ponuku batérií so sprchou >>>